Workshops & lezingen

Een hondendagje bij ons, op je club of bij je thuis?

Workshops & lezingen

Wij organiseren op regelmatige basis info-avonden, lezingen, seminaries en workshops die betrekking hebben op de verschillende trainingsdisciplines. De info-avonden en lezingen gaan door zonder hond, de seminaries en workshops bevatten steeds een beperkt aantal plaatsen voor handlers en een onbeperkt aantal plaatsen voor spectators.

Binnenkort georganiseerd door Canifit:

Najaar 2021

Kostprijs

Handler

90/ dag incl. BTW
  • 2X 20min met eigen hond
  • €170 / 2 dagen

Spectator

30incl. BTW
  • Zonder eigen hond
  • Zaterdag 9 oktober 2021
  • Zondag 9 oktober 2021

9 en 10 oktober 2021

Seminarie Carina Mayrhofer

Met veel enthousiasme delen we jullie mee dat we op 9 en 10 oktober 2021 eindelijk een weekendje training van Carina Mayrhofer organiseren. Zij heeft met heel wat types honden reeds jarenlange ervaring in FCI Obedience en nam meermaals deel aan het wereldkampioenschap. In juli 2019 werd zij met Jeffie 21e, een topprestatie als je het ons vraagt! Doe je zelf FCI Obedience met je hond, dan spreekt het voor zich wat een bijdrage deze trainingen voor jullie betekenen. Laat je echter niet afschrikken als je geen FCI Obedience beoefent, je kan op meerdere vlakken bijleren van zo’n ervaren hondentrainer!

Neem je graag deel aan dit seminarie? Mail dan snel met volgende gegevens: worker/spectator + datum + hond + leeftijd.

Let op, de plaatsen met hond zijn beperkt!

Neem gerust een kijkje bij de reviews van vorig jaar!

Eerder georganiseerd door Canifit:

Workshop Speed & Motivation

DOOR JELTE VAN CAMP

Voert jouw hond de oefeningen minder snel uit dan je graag had gezien? Lijkt hij soms niet helemaal 100% aanwezig in de opdracht? Dan is dit seminarie waarschijnlijk iets voor jullie.
Een winddichte zandpiste leent zich zeer goed om snelheidsoefeningen te trainen dus is Stal de Toem de ideale locatie om dit seminarie in de winter te organiseren.

Wil jij er graag bij zijn? Schrijf dan zeker in als handler of spectator. Let op, de plaatsen als handler met hond zijn beperkt!

Inschrijvingen en/of meer informatie: mail@ canifit.be

De sporthond gezond houden

Tijdens deze interactieve samenkomst krijg je informatie over wat een complete training precies inhoudt. Verder krijg je informatie over hoe belangrijk opwarming en cooling down is, wat je wel en niet mag doen en hoe je het integreert in je training en wedstrijd. 

Hondentaal, Onze Taal

Vraag jij je soms af wat je hondenvriend je nu precies wilt zeggen? Vind je het spijtig dat je hem niet altijd begrijpt? Heb je soms het gevoel dat je een situatie anders had aangepakt als je je hond beter zou begrijpen? Dit is jouw kans om een eerste stap te zetten in de richting van duidelijke communicatie tussen jou en je hond?

Debbie Cartuyvels, onze hondengedragsdeskundige, legt jou tijdens deze lezing de taal van de hond haarfijn uit. Ze bespreekt meerdere aspecten van de hondentaal waaronder lichaamshoudingen, stresssignalen, vocale communicatie en nog veel meer…

Mini seminarie door Jelte Van Camp

Specifiek voor handlers die het programma van de Belgische Gehoorzaamheid (4B) of FCI Obedience (4D) beoefenen. We gaan die middag aan de slag met enkele oefeningen die jij wenst bij te schaven in je trainingen.

Heb je zelf een hond(en) in huis? Kom je vaak in contact met honden? Werk je met honden samen? Dan kan het handig zijn om in sommige situaties snel en goed te handelen.

Lezing speed & motivation

In 2020  organiseren we de lezing ‘Speed & Motivation’ opnieuw. Deze keer zal die doorgaan bij Canifit zelf.

In deze lezing komen zaken als aanleermethoden, conditietraining en speltechnieken uitgebreid aan bod. We halen de mentale en fysieke aspecten aan die nodig zijn om je hond oefeningen op een veilige manier zo snel en gemotiveerd mogelijk te laten uitvoeren.

Wil jij erbij zijn? Schrijf dan snel in via mail@canifit.be

 

Neem gerust een kijkje bij de reviews van vorige keren!

Op verplaatsing? jouw organisatie?

Wens jijzelf één van onze workshops of lezingen te organiseren? Aarzel niet om contact op te nemen voor verdere informatie. 

In samenwerking met