Maak een hond van je rebel

Puppy

Een puppy, een grote stap… Wanneer je beslist om een nieuw gezinslid in huis nemen, wil je hem dadelijk een goede start geven. Canifit is hier een ideaal hulpmiddel voor.  Onze lessen bestaan uit een combinatie van basisopvoeding en lichaamsbewustzijn. Tijdens de basisopvoeding halen we onderwerpen aan zoals zindelijkheidstraining, verantwoord socialiseren, speltechnieken, clickertraining, aan de lijn wandelen zonder trekken, terugkomen bij het baasje en zoveel meer. Vervolgens leren we jouw pupje spelenderwijs bewust zijn lichaam te gebruiken, een belangrijke basis voor later want een hond met goede balans en proprioceptie zal altijd beter en veiliger presteren.

Kostprijs

PRIVELESSEN

60incl. BTW / les
 • Avondtarief vanaf 17u00 € 65

Algemene hondentraining, of toch eerder baasjestraining?

Algemene Training

Kostprijs

PRIVELESSEN

60incl. BTW / les
 • Avondtarief vanaf 17u00 € 65

Tijdens deze lessen leren de eigenaar en hond samen werken, spelen en ontspannen. De nadruk ligt vooral op dat de baas de hond zodanig leert lezen, sturen en belonen dat de hond echt voor de eigenaar wilt werken. Aangezien ieder team zijn eigen plus- en minpuntjes heeft, worden jullie individueel begeleid. Dit is meteen ook het grote verschil met een reguliere hondenschool waar je soms met een hele grote groep op een plein staat en de verwachtingen dan vaak niet meer per team maar per groep liggen.

Andere sporten:

Heel wat aspecten van de FCI Obedience komen ook voor in andere sporten, denk maar aan volgwerk, houdingen, apporteren, splitsen van oefeningen,… Door de jaren heen creëerde Jelte ervaring om die aspecten gedetailleerd toe te passen in andere hondensporten (Belgische gehoorzaamheid 4B, Dog dance 5B,…). Om teams hierin te ondersteunen, bieden we privélessen aan waar je specifiek op jouw gewenst onderwerp dieper ingaan. 

Jeltes grote passie

FCI Obedience

FCI Obedience is een internationale sport, welke gekenmerkt wordt door de details en perfectie in afwerking. Er wordt heel veel nadruk gelegd op speltechnieken en de basis van iedere oefening in verschillende stapjes. Onze ervaring leert dat de hond dan de grootste zekerheid, motivatie en focus vertoont. Als team maak je op die manier ook de beste vooruitgang en wordt de band tussen jou en je hond alsmaar sterker.

Om zelf bij te leren volgen we regelmatig lessen bij diegenen die ons continu inspireren en motiveren om dagelijks naar de perfectie toe te trainen. Deze kennis delen we dan ook graag met onze leden.

Kostprijs

PRIVELESSEN

60incl. BTW / les
 • Avondtarief vanaf 17u00 € 65

Omdat JUIST trainen helpt

Gedragstraining

Bepaald ongewenst gedrag kan met de juiste handvaten en training aangepast worden. Andere gedragsproblemen hebben dan ook weer specifieke gedragstrainingen nodig. Dit is vaker in samenwerking met gedragsdeskundigen / gedragsdierenartsen die reeds een gedragsonderzoek deden. 

Al deze gedragstrainingen vinden plaats op het terrein van Canifit. 

Kostprijs

PRIVELESSEN

70incl. BTW / les
 • Avondtarief vanaf 17u00 € 75

Voor de jongsten

Puppyfitness

Gewenning van de fitnesstoestellen en de verschillende lichaamsdelen op een veilige en gecontroleerde manier. Stimuleren van de pups om aan de hand van bepaalde oefeningen het lichaam bewust te gebruiken. Het aanleren van technieken die in het latere leven van pas komen. Een fitnessles duurt ongeveer 45 minuten.

blessures voorkomen kan!

Fitness

Voor de beginners bieden we lessen aan waarin we de honden bepaalde oefeningen aanleren om de proprioceptie, de balans en deels de spieren te trainen. De gevorderden kunnen met deze basis aan de slag om de duur en intensiteit in oefeningen op te bouwen zodat de honden een echte work-out ondergaan. Al deze lessen worden gegeven onder begeleiding van een hondentrainer of dierenarts. Een fitnessles duurt ongeveer 45 minuten.

Kostprijs

PRIVELESSEN

55incl. BTW / les
 • Diestsesteenweg 556 3202 Rillaar

Nood aan een beetje hulp?

Interne Training

Je hond komt steeds voor één dag naar ons trainingscentrum. Afhankelijk van het doel zal het aantal sessies variëren.

 • voor baasjes met fysieke beperkingen die hun hond toch een uitdaging willen geven 
 • voor baasjes met tijdsgebrek
 • voor baasjes die tegen een bepaald trainingsprobleem aanlopen en dit wensen op te lossen

Wat kan je allemaal vragen/verwachten tijdens zo een interne training?

 • Algemene opvoeding van pup/hond: ontspanningsoefening, op plaats blijven, netjes wandelen,…

 • Shaping / Fitness: hobby voor je hond

 • Sportspecifieke trainingen: obedience, agility, gehoorzaamheid,… 

 • Ongewenst gedrag: trekken aan de lijn, najagen van auto’s/fietsers/joggers, aandacht en controle buitenshuis,… (intake gesprek vereist)

Je hond komt steeds voor één dag naar ons trainingscentrum met een maximum van 4 opeenvolgende uren. Afhankelijk van het doel zal het aantal sessies variëren.

Kostprijs

PRIVELESSEN

99incl. BTW / uur
 • + 15 euro / extra uur verblijf
 • Max 4u verblijf

Wij zijn er voor jou en jouw beste vriend!

Neem contact op!

En bespreek hoe we jouw hond het best kunnen helpen

Locatie

Grootveld 126
3293 Kaggevinne (Diest)
Vlaams-Brabant
België

MOBIEL

+32 496 07 18 94

MAIL

training@canifit.be