Privé training

Maak een hond van je rebel

Een puppy, een grote stap… Wanneer je beslist om een nieuw gezinslid in huis nemen, wil je hem dadelijk een goede start geven. Canifit is hier een ideaal hulpmiddel voor.  Onze lessen bestaan uit een combinatie van basisopvoeding en lichaamsbewustzijn. Tijdens de basisopvoeding halen we onderwerpen aan zoals zindelijkheidstraining, verantwoord socialiseren, speltechnieken, clickertraining, aan de lijn wandelen zonder trekken, terugkomen bij het baasje en zoveel meer. Vervolgens leren we jouw pupje spelenderwijs bewust zijn lichaam te gebruiken, een belangrijke basis voor later want een hond met goede balans en proprioceptie zal altijd beter en veiliger presteren.

Algemene hondentraining, of toch eerder baasjestraining?

Tijdens deze lessen leren de eigenaar en hond samen werken, spelen en ontspannen. De nadruk ligt vooral op dat de baas de hond zodanig leert lezen, sturen en belonen dat de hond echt voor de eigenaar wilt werken. Aangezien ieder team zijn eigen plus- en minpuntjes heeft, worden jullie individueel begeleid. Dit is meteen ook het grote verschil met een reguliere hondenschool waar je soms met een hele grote groep op een plein staat en de verwachtingen dan vaak niet meer per team maar per groep liggen.

Heel wat aspecten van de FCI Obedience komen ook voor in andere sporten, denk maar aan volgwerk, houdingen, apporteren, splitsen van oefeningen,… Door de jaren heen creëerde Jelte ervaring om die aspecten gedetailleerd toe te passen in andere hondensporten (Belgische gehoorzaamheid 4B, Dog dance 5B,…). Om teams hierin te ondersteunen, bieden we privélessen aan waar je specifiek op jouw gewenst onderwerp dieper ingaan. 

Kostprijs

PRIVELESSEN

65incl. BTW / les
 • Pakket van 5 lessen: € 300
 • Avondtarief vanaf 17u00 € 70

Jeltes grote passie- obedience

FCI Obedience is een internationale sport, welke gekenmerkt wordt door de details en perfectie in afwerking. Er wordt heel veel nadruk gelegd op speltechnieken en de basis van iedere oefening in verschillende stapjes. Onze ervaring leert dat de hond dan de grootste zekerheid, motivatie en focus vertoont. Als team maak je op die manier ook de beste vooruitgang en wordt de band tussen jou en je hond alsmaar sterker.

Om zelf bij te leren volgen we regelmatig lessen bij diegenen die ons continu inspireren en motiveren om dagelijks naar de perfectie toe te trainen. Deze kennis delen we dan ook graag met onze leden.

Omdat JUIST trainen helpt

Gedragstraining

Bepaald ongewenst gedrag kan met de juiste handvaten en training aangepast worden. Andere gedragsproblemen hebben dan ook weer specifieke gedragstrainingen nodig. Dit is vaker in samenwerking met gedragsdeskundigen / gedragsdierenartsen die reeds een gedragsonderzoek deden. 

Al deze gedragstrainingen vinden plaats op het terrein van Canifit. 

Kostprijs

PRIVELESSEN

75incl. BTW / les
 • Pakket van 5 lessen: € 350 ipv 375
 • Pakket van 11 lessen: € 750 ipv 825
 • Avondtarief vanaf 17u00 € 80

Nood aan een beetje hulp?

Interne Training

Je hond komt steeds voor één dag naar ons trainingscentrum. Afhankelijk van het doel zal het aantal sessies variëren.

 • voor baasjes met fysieke beperkingen die hun hond toch een uitdaging willen geven 
 • voor baasjes met tijdsgebrek
 • voor baasjes die tegen een bepaald trainingsprobleem aanlopen en dit wensen op te lossen

Wat kan je allemaal vragen/verwachten tijdens zo een interne training?

 • Algemene opvoeding van pup/hond: ontspanningsoefening, op plaats blijven, netjes wandelen,…

 • Shaping / Fitness: hobby voor je hond

 • Sportspecifieke trainingen: obedience, agility, gehoorzaamheid,… 

 • Ongewenst gedrag: trekken aan de lijn, najagen van auto’s/fietsers/joggers, aandacht en controle buitenshuis,… (intake gesprek vereist)

Je hond komt steeds voor één dag naar ons trainingscentrum met een maximum van 4 opeenvolgende uren. Afhankelijk van het doel zal het aantal sessies variëren.

Kostprijs

PRIVELESSEN

125incl. BTW / uur
 • + 60 euro / extra uur verblijf
 • Max 4u verblijf

Wij zijn er voor jou en jouw beste vriend!

Neem contact op!

En bespreek hoe we jouw hond het best kunnen helpen

Locatie

Grootveld 126
3293 Kaggevinne (Diest)
Vlaams-Brabant
België

MOBIEL

+32 496 07 18 94

MAIL

training@canifit.be