Keep Canifit in Mind Body

Positive handling to keep your dog's brain & body in balance

Canifit bevindt zich in het landelijke Kaggevinne (Diest) en biedt alles aan wat jij en je viervoeter nodig hebben om samen mentaal en fysiek sterk te staan!

Klik hieronder op één van de aspecten van Canifit om ons aanbod te leren kennen

Je kon niet in betere handen vallen

Ontmoet Onze Mensen

We zullen je honden verzorgen, trainen en helpen alsof ze de onze zijn

Jelte

Hondentrainer

Jelte probeerde de klassieke gehoorzaamheid, agility, schapendrijven, flyball, canicross,… met zijn honden, maar verloor zijn hart in de FCI obedience. Samen met Lara leerde hij de sport gedetailleerd kennen op ongeveer drie jaar tijd en nam reeds aan meerdere wedstrijden deel. Ze waren zeer succesvol op de internationale “Joop de Reus Cup” en de Belgische kampioenschappen. In de zomer van 2019 zullen ze als vice-Belgisch kampioen deelnemen aan het wereldkampioenschap in Tsjechië. De voorbije jaren was Jelte reeds actief als hondentrainer. Hij begon op enkele hondenscholen, maar deze klassieke manier van werken stond hem niet helemaal aan. Hierdoor richtte hij zijn eigen trainingsschool op, waar hij de lessen in kleinere groepen of privé aanbood. In 2018 rondde hij de opleiding “Denkwerk voor honden” af. Verder volgt Jelte nog een opleiding tot hondengedragsdeskundige bij Laura Bangels – Gedragscentrum voor honden.

Kelly

Hondenfysiotherapeute
Hondentrainer
Dierenarts

Kelly groeide thuis op met verschillende opvanghonden en deed in meerdere asielen vrijwilligerswerk. Met haar eigen honden beoefende ze de klassieke gehoorzaamheid, clean boot hunting, canicross en bergtochten, maar haar echte passie bleek agility te zijn. Sinds 2011 heeft ze met verschillende types honden trainings- en wedstrijdervaring. Ze heeft ook reeds enkele startende teams ondersteund tijdens trainingen en wedstrijden. De jaren in de verschillende hondensporten, deden haar beseffen dat zeer veel honden blessures oplopen omwille van een gebrek aan goede voorbereiding op een sportcarrière. Kelly studeerde af als dierenarts kleine huisdieren aan de universiteit in Gent met als eindwerk “Diergeneeskundige aspecten bij agility”. Sinds dan verdiepte ze zich in het onderwerp en liep ze stages bij verschillende dierfysiotherapeuten en honden (fitness) trainers. Ondertussen volgde Kelly de bijkomende opleiding tot hondenfysiotherapeut aan de UGent.

Laura

Klinisch gedragsbioloog
Hondengedragsdeskundige
Msc Animal Sciences, Animal Health & Behaviour, Ethology

Het is mijn missie om via de gedragsleer om het welzijn en geluk van zoveel mogelijk honden en eigenaars te optimaliseren. Daarvoor vertrek ik niet enkel vanuit een grote passie, maar baseer ik me ook op een universitaire opleiding, tal van wetenschappelijke studies, gespecialiseerde bijscholingen en jarenlange ervaring.

WIJ ZIJN HIER VOOR U!​

Neem contact op!

Neem contact met ons op en leer meer over hoe we werken.

Locatie

Grootveld 126
3293 Kaggevinne (Diest)
Vlaams-Brabant
België

Mobiel

+32 496 07 18 94 (Jelte)

+32 493 85 42 46 (Kelly)

+32 498 79 24 71 (Laura)

Mail

mail@canifit.be

fysio@canifit.be

info@laurabangels.be

In samenwerking met

Fantastische initiatieven

In de kijker