Keep Canifit in Mind Body

Positive handling to keep your dog's brain & body in balance

Contacteer Ons

Canifit bevindt zich in Kaggevinne – Diest (tussen Aarschot, Tienen, Lummen en Geel) en biedt alles aan wat jij en je viervoeter nodig hebben om samen mentaal en fysiek sterk te staan!

FAQ

Per consultatie, les, reeks, 10-beurtenkaart, seminarie of lezing wordt een factuur opgemaakt. Bij een reeks, seminarie of lezing is de inschrijving pas geldig na ontvangst van de betaling. De betalingstermijn is 14 dagen na opmaak van de factuur. 

Betalingen kunnen via overschrijving of ter plaatse cash (gepast) of via Bancontact (smartphone) gebeuren.

Per Telefoon

Jelte (training)

+32 (0)496 07 18 94

Kelly (fysiotherapie)

+32 (0)93 85 42 46

 

Per Mail

Algemeen:

mail@canifit.be

Jelte (training):

training@canifit.be 

Kelly (fysiotherapie):

fysio@canifit.be

Huisregels

  • We vragen je op tijd te komen. Ben je toch te laat, gelieve ons even te verwittigen hiervan.
  • Laat je hond voor een fysiotherapie/trainingssessie altijd grondig uit: de meeste honden nemen graag even de tijd om te snuffelen en hun behoeftes te doen.
  • Heb respect voor anderen, andere honden en de omgeving : hou je hond aan de lijn tenzij de fysiotherapeut/trainer anders aangeeft. Niet iedereen of elke hond houdt van loslopende honden, respecteer ieders keuze. Misschien passeert er een vorige patiënt/trainingsklant en zo kan u ook voorkomen dat uw hond zijn behoefte tegen ons huis/de buren hun huis/andere auto’s doet.
  • Je hond heeft buiten zijn behoefte gedaan voor de fysiotherapie/trainingssessie? Helemaal prima! Hou het aangenaam voor iedereen en ruim dit alsjeblieft op. Er staat een vuilbak met poepzakjes op de parking. Indien je hond binnen in de praktijk zijn behoefte doet, worden reiningskosten aangerekend.
  • Het niet komen opdagen zonder verwittigen alsook annulaties die op minder dan 24uur vóór de afspraak gebeuren, worden aangerekend.

Wij zijn er voor jou!

Neem contact op!

Neem contact met ons op en leer meer over hoe we werken.

Locatie

Grootveld 126
3293 Kaggevinne (Diest)
Vlaams-Brabant
België

Telefoon

+32 (0)493 85 42 46

Mail

mail@canifit.be

In samenwerking met