Keep Canifit in Mind Body

Positive dog training to keep your dog's brain & body in balance
"Boelie is een opvangertje die vroeger niet eens iets durfde vast te nemen... Zie haar nu eens in dat speeltje hangen!"

BEHEERs JE VAARDIGHEDEN!

Als je het kan dromen, kan je het doen.

De voorbije jaren hebben we heel wat ervaring opgedaan door veel verschillende honden te trainen, die ons allerlei disciplines in de hondenwereld leerden kennen. Dit maakte ons ervan bewust dat elke hond een goede basis nodig heeft. Het maakt niet uit of het een familie, dienst- of sporthond is, ze hebben allemaal een goede basistraining nodig om uit te groeien tot een mentaal & fysiek stabiele hond, met de kennis om met elke situatie om te gaan die jij van je hond verlangd. 

We trainen de basis met de clicker (woord) en shaping om de honden te stimuleren om zelf de sleutel tot succes te vinden. We zijn beiden geneigd om te zoeken naar de interactie tussen de geleider en de hond, wat het team op zijn best motiveert. Ons doel is om de innerlijke hond te vinden die echt wil werken met de geleider in plaats van gedwongen te worden.

Om onze kennis op het gebied van hondentraining uit te breiden, nemen we regelmatig deel aan seminaries die worden gegeven door internationale topklasse geleiders. 

Door onze eigen ervaringen en studies in de afgelopen jaren kunnen wij u een verscheidenheid aan trainingstypes aanbieden. Deze vindt u uitgebreid terug op onze website.

Hopelijk zien we jou en je hond snel,
Jelte & Kelly

Wij zijn er voor jou!

Neem contact op!

Neem contact met ons op en leer meer over hoe we werken.

Locatie

Grootveld 126
3293 Kaggevinne (Diest)
Vlaams-Brabant
België

Mobiel

+32 496 07 18 94 (Jelte)
+32 493 85 42 46 (Kelly)

Mail

mail@canifit.be

In samenwerking met