Reviews

“Goh waar te beginnen..
Zowel shaping als agility als overall training zijn volledig op maat van je eigen hondje. Er zijn geen standaard lessen zoals op de doorsnee hs en positieve beloning en samenwerken met je hond staan centraal.
Niet enkel wordt er gekeken naar ‘t niveau van de hond, maar ook naar het kunnen en het weten van de handler. Uitleg wordt telkens op een zeer interessante manier en zeer duidelijk gegeven.
En als de lesgevers minstens even enthousiast als jezelf reageren als de oefening goed gaat, dat spoort alleen maar aan om verder je best te blijven doen!

Wij kiezen alleszins niet meer voorï een traditionele hondenschool. Want voor op maat gemaakte begeleiding voor groot en klein, moet je bij Canifit zijn.”

“Zowel de lessen van kelly als van jelte zijn echt gewedig. Alles loopt er gezellig leuk, nooit te grote groepen. Goede uitleg en ze bekijken iedereen op maat van je hond. Niet op niveau van de groep… Wat dus positief is want je traint op uw eigen manier met je hond. Top team.”

“Ik ben enorm tevreden van deze school. De lessen worden gegeven op maat van de hond. Het zijn telkens super leuke en leerrijke lessen. Jelte en Kelly hebben enorm veel kennis van zaken.
Revvin en ik amuseren ons 😁
Dankzij deze positieve manier van trainen, is onze band nog sterker geworden.
Een echte aanrader!”

“Een echte aanrader! Ik volg bij Kelly les voor proprioceptie en balans; super interessante en leerrijke lessen. Mijn hond leert echt haar lichaam kennen. Bij Jelte volg ik Obedience; wat een leuke aanpak van lesgeven! En ook zeer leerrijk natuurlijk 😁”

“Kelly En Jelte gaven onlangs hun lezing “Speed en motivation’ bij ons op de club. Het was een voltreffer! Een echte aanrader voor elke hondenschool om zo hun leden te laten proeven van hun zalige traningsmethodes, tips en tricks. Je krijgt zowel goed onderbouwde achtergrondinformatie als onmiddellijk toepasbare tips. Heel interessant zowel voor beginners als wedstrijdspelers. Zelf reeds enkele zaken toegepast met een heel mooi resultaat. Bedankt om deze lezing voor ons te geven met zoveel passie en kennis!”

“De overall lessen helpen me enorm vooruit. Er wordt gewerkt met clickertraining, die ik dan ook weer voluit kan gebruiken met het shapen van oefeningen. Super team, super gemotiveerde mensen! Altijd een leuk uurtje ontspanning voor Ridge en mezelf.”

“Trainingen op maat van uw hond, iets wat zo belangrijk is! Geen gewone “hondenschool”, maar echt een persoonlijke aanpak en alles aangepast aan hond en geleider, zoals het hoort!!!”

“Aanrader. Positieve manier van trainen waar ik me helemaal in kan vinden. Ook de hond komt hier graag en vindt obedience weer helemaal leuk doordat er nadruk gelegd wordt op trainen met spel.
Training helemaal aangepast aan geleider en hond.”

“Zalige training gehad. Jelte weer waarover hij het heeft!!”

“Super info 👍🏻 Zowel praktisch als theoretisch uitgelegd met aandacht voor de valstrikken bij de verschillende oefeningen.
Ook de geleider zelf krijgt zijn huiswerk mee 😁
Totaal andere benadering dan de “klassieke gehoorzaamheid” waarvoor dank.
Flynn en ik gaan er mee aan de slag 🐾🐾

“Een enkele rit van meer als 2.5 uur vanaf onze woonplaats was het dubbel en dwars waard. Mooie handvatten meegekregen om thuis mee aan de gang te gaan en zowel Loki als ik hebben genoten van de les!”

“Na jaren klassieke gehoorzaamheid, tijd voor iets nieuws met de nieuwe puppy….
Aangenaam verrast en dadelijk verkocht!!!
Heel nieuwe manier voor mij om met mijn hondje te werken, ben enthousiast !!”

“Een enkele rit van meer als 2.5 uur vanaf onze woonplaats was het dubbel en dwars waard. Mooie handvatten meegekregen om thuis mee aan de gang te gaan en zowel Loki als ik hebben genoten van de les!”

“Vandaag een prive lesje shaping gedaan bij Kelly
Super leuk. Ze legt het goed uit. ze motiveert ontzettend… En bekijkt het goed per hond en handler. Ze is er ontzettend enthousiast in
We weten waaraan te werken met onze sjatties en kijken er ontzettend naar uit om er thuis met deze basis mee aan de slag te gaan.”

Lezing Speed & Motivation

“Van harte bedankt Kelly Huygens en Jelte Van Camp van Canifit.official om naar het verre Kuurne te komen om met volle overtuiging jullie lezing ‘Speed and Motivation’ voor ons te brengen. Ik zag vele instructeurs en leden geboeid luisteren, benieuwd naar meer 😉. Het was top, een aanrader!”

“Verhelderend en vooral ondersteunend gevoel. (Even nodig) Super uitgelicht. Zelfs naar Duitse herders toe…”

“Super toffe mensen die een verjongde, nieuwe kijk hebben op het trainen van je hond. Mét plezier voorop. Persoonlijke aanpak en met enthousiasme staan ze klaar om je te helpen. Het geven van inzicht en gericht werken met je hond, maakt het heel begrijpelijk en gemakkelijk toepasbaar! En wij als team, mijn hond Oebke en ik, groeien steeds dichter naar elkaar en het plezier in werken groeit alleen maar!”

Workshop Carina Mayrhofer

“We had a 2 days of seminar with Carina Mayrhofer. I learned a lot. We have hopefully a better solution for not killing the dumble. A lot of tips and working points. But we enjoyed the weekend. Also Sanjay made some steps for the basic. Thank you Canifit.official and Carina for this weekend!!!”

“Back home from a 2 day seminar with Carina Mayrhofer, organised by Canifit.official. It was so challenging and hard work for him, that he fell asleep on the way home.. dreaming of al those adventures! Thank you Canifit for the organisation, and thank you verry verry much Carina for your patience, advises and help.. they are much much much appreciated!!! I never tought there would be such a difference in just 2 days! I am so proud of my baby boy!”