Online Training

Neem gerust eens een kijkje!

Online Training

Wij trainen op zeer regelmatige basis met onze vier eigen honden. Van pubers tot volwassen wedstrijdhonden, allemaal hebben ze hun eigen ritme, karakter, noden, afwerking,… Ben je benieuwd hoe we dat aanpakken? Scroll dan zeker verder door voor de verschillende mogelijkheden.

Wat kan je verwachten?

Je wordt lid van een facebook groep waar wij video’s zullen delen van de trainingen met onze eigen honden. In deze video’s delen wij alle tips en tricks voor een bepaalde oefening. We halen de grootste valkuilen aan en leggen uit waarom bepaalde handling zo belangrijk is. We geven ook mee welke fitnessoefeningen een extra plus zijn voor die specifieke oefening.

De onderwerpen variëren naargelang de trainingen met onze eigen honden en spitsen zich voornamelijk toe op de voorbereidingen nodig bij de wedstrijdprogramma’s van 4B en 4D.

Onderwerpen

Voet + basispositie volgwerk

Volgwerk 

Knelpunten ‘voet’ en ‘volgwerk’

Houdingen

Kostprijs

ACTIEF LID

40/30 dagen incl. BTW
  • Bekijken Canifit Trainingen
  • Vragen - Antwoorden
  • Inzenden Eigen Video's
  • Online Feedback

Auditor

20/30 dagen incl. BTW
  • Bekijken Canifit Trainingen
  • Vragen - Antwoorden

Wat en hoe?

Wekelijks posten wij meerdere video’s met grondige uitleg, zodat jullie de vorderingen mee kunnen opvolgen en begrijpen. Deze video’s blijven 30 dagen zichtbaar.

Je mag altijd vragen stellen bij de oefeningen zodat je met je eigen hond aan de slag kan. Indien je graag hulp wenst met jouw trainingen, kies er dan voor om actief lid te worden. Dit houdt in dat je zelf video’s mag insturen en dat wij hier feedback op geven.

Voorwaarden

Gedeelde video’s en/of documenten zijn 30 dagen zichtbaar, blijven eigendom van Canifit en mogen onder geen omstandigheden aan derden worden doorgegeven.

Bij niet vernieuwen van het lidgeld binnen 30 dagen, zal de toegang tot de groep geblokkeerd worden (tot ontvangen van de betaling).

Wees aardig en beleefd in de groep.

Inschrijven

In samenwerking met