FCI Obedience

Jeltes grote passie

FCI Obedience

FCI Obedience is een internationale sport, welke gekenmerkt wordt door de details en perfectie in afwerking. Er wordt heel veel nadruk gelegd op speltechnieken en de basis van iedere oefening in verschillende stapjes. Onze ervaring leert dat de hond dan de grootste zekerheid, motivatie en focus vertoont. Als team maak je op die manier ook de beste vooruitgang en wordt de band tussen jou en je hond alsmaar sterker.

Om zelf bij te leren volgen we regelmatig lessen bij diegenen die ons continu inspireren en motiveren om dagelijks naar de perfectie toe te trainen. Deze kennis delen we dan ook graag met onze leden.

De lessen worden privé of in groep aangeboden. Om de kwaliteit van de lessen te garanderen, bestaan de groepjes maximaal uit 3 teams per uur. De groepslessen worden tweemaal per week gegeven en bestaan uit theorie- en praktijkdeeltjes.

Ieder team krijgt 20 minuten privéles met oefeningen waar ze zelf graag dieper op in gaan. De overige 40 minuten volg je mee met de andere twee teams. De reden waarom we dit systeem toepas bij deze lessen is omdat we ervan overtuigd zijn dat je heel veel bijleert door anderen begeleid aan het werk te zien met hun hond. Tijdens de lessen wordt aangehaald wat thuis geoefend kan worden. Dit zal per team anders zijn, aangezien iedere hond en geleider stapjes op hun eigen manier en tempo verwerken.

Kostprijs

GROEPSLESSEN

250incl. BTW / 10 lessen *
  • 2x/week: dinsdag en donderdag
  • 20u - 21u
  • * Proefles mag apart betaald worden

PRIVE LESSEN

50incl. BTW / les
  • Online Feedback