Evenementen

Noortje Raedschelders organiseert deze lezing in Stal de Toem (St Stefanusstraat 50 3770 Riemst – Millen). We kijken er heel hard naar uit om de geïnteresseerden bij te scholen over the do’s & don’t van het opwarming en afkoelen!

Voor meer informatie contacteer Noortje Raedschelders via Facebook of mail naar mail@canifit.be

Vraag jij je soms af wat je hondenvriend je nu precies wilt zeggen? Vind je het spijtig dat je hem niet altijd begrijpt? Heb je soms het gevoel dat je een situatie anders had aangepakt als je je hond beter zou begrijpen? Dit is jouw kans om een eerste stap te zetten in de richting van duidelijke communicatie tussen jou en jouw hond.

Jelte Van Camp en Debbie Cartuyvels, twee hondengedragsdeskundigen, leggen jou tijdens deze lezing de taal van de hond haarfijn uit. Ze bespreken meerdere aspecten van de hondentaal waaronder lichaamshoudingen, stresssignalen, vocale communicatie en nog veel meer…

Ben jij klaar om met deze inzichten aan de slag te gaan met jouw beste vriend? Schrijf je dan zo snel mogelijk in want de plaatsen zijn beperkt.

Met veel enthousiasme delen we jullie mee dat we op 12 en 13 oktober 2019 een weekendje training van Carina Mayrhofer organiseren. Zij heeft met heel wat types honden reeds jarenlange ervaring in FCI Obedience en nam meermaals deel aan het wereldkampioenschap. Dit jaar werd zij met Jeffie 21e, een topprestatie als je het ons vraagt! Doe je zelf Obedience met je hond, dan spreekt het voor zich wat een bijdrage deze trainingen voor jullie betekenen. Laat je echter niet afschrikken als je geen Obedience beoefent, je kan op meerdere vlakken bijleren van zo’n ervaren hondentrainer!

Neem je hier graag aan deel? Mail dan snel naar mail@canifit.be. Let op, de plaatsen zijn beperkt!

Een ervaren hondentrainer, een hondenfysiotherapeut en een gedragsdierenarts hebben hun hoofden bij elkaar gestoken om jou en jouw pup samen sterk te maken. Gedurende vijf weken gaan we samen twee keer per week een uurtje aan de slag. In groepjes van maximaal vijf pupjes krijgen jullie les over basisopvoeding, lichaamsbewustzijn en diergeneeskundige zorgen. Nadien zien we elkaar terug wanneer je pup zes à zeven maand oud is, zodat jullie voldoende informatie krijgen om de puberteit gewapend tegemoet te gaan.

Ben jij benieuwd naar deze lessen? Kom dan zeker naar één van de introductiedagen. Deze gaat door zonder pupje zodat jullie alle aandacht ter beschikking hebben. We leren elkaar gezellig kennen en halen reeds enkele zaken aan zoals voeding, vaccineren en/of titeren, aanleermethodes, etc. Breng alvast het Europees paspoort van je pup mee.

Voor meer informatie of inschrijving, mail naar mail@canifit.be

INDOOR SEMINARIE DOOR JELTE VAN CAMP

Voert jouw hond de oefeningen minder snel uit dan je graag had gezien? Lijkt hij soms niet helemaal 100% aanwezig in de opdracht? Dan is dit seminarie waarschijnlijk iets voor jullie.
Een winddichte zandpiste leent zich zeer goed om snelheidsoefeningen te trainen dus is Stal de Toem de ideale locatie om dit seminarie in de winter te organiseren.

Wil jij er graag bij zijn? Schrijf dan zeker in als handler of spectator. Let op, de plaatsen als handler met hond zijn beperkt!

In samenwerking met